Cornel SARANCI

Ieșean, născut în zona podișului central moldovenesc, foarte aproape de niște tei căzuți între timp pradă sub securea unor edili de viitoare tristă amintire. Posesor al câtorva diplome ce nu vor fi menționate deoarece nu au nici o importanță în acest context existențial în mediul online, cu un trecut profesional ce a presupus o auto ajustare sub oblăduirea mai multor tipuri de manageri, atât în sistemul de stat cât și în mediul privat. Lucrător în prezent în cadrul unui ONG ieșean, dețin ca aptitudine supremă SUPRAVIEȚUIREA, iar cel mai important hobby este acela de a mă purta zilnic pe o bicicletă sau cu maxi taxi dinspre mediul rural spre cel cu pretenții urbane. Sunt posesor de permis auto și a mai multor biciclete care, între timp, au cedat pe rând încercărilor de anduranță pe DJ 248 Iași-Țibănești.

Speranțe: doar una, Democrație în România

Cătălin ASĂVOAEI

Creștin, român, ieșean, dedicat prezervării tradițiilor și a valorilor românești, orientat către valorile bătrânei Europe, dornic de a fi parte a oricărui proces aducător de schimbare în țărișoara noastră, adeptul petițiilor și a luptelor oarbe cu oarbele autorități.

Nu suport prostia și nici pe oamenii care-și rănesc semenii, cred în capacitatea omului de a se schimba.

Soarele nu a ieșit pe cer în ziua în care m-am născut, ba dimpotrivă a plouat, ratând la milimetru intrarea în chestiune (a zilei, bineînțeles) una a la Florin Călinescu, fenomen meteorologic care, de-a lungul anilor, a devenit un soi de tradiție de ziua mea. Am lucrat de-a lungul timpului în ambele medii, privat și instituția de stat, pomenind aici compania multinațională cu management globalizat și dominată de romgleză, organizația neguvernamentală și direcția subordonată Consiliului Județean, descoperind totodată elementul comun al celor trei și anume funcționalitatea dublului standard „una zicem și alta facem”, dar și voioșia nevinovată (pervertită?) a celor ce-l practică. Sunt într-o permanentă căutare a oamenilor care merită respect și ascultare, îmi place să citesc și nu mă informez niciodată doar dintr-un singur loc.

Advertisements